За нас

ВИВАВАК КОМПАНИ е компанија којашто нуди  опрема за вакуум пакување, како и конзумативи кои што се употребуваат при пакувањето како на пример: вакуум фолија, вакуум кеси, термо кеси, етикети и друго.

Од првиот момент на нашето постоење, континуирано ги следиме последните трендови и најновите технологии во пакувањето.

Нашата филозофија е секојдневниот стремеж кон подобро, како и секојдневниот порив да се даде се од себе со цел да се задоволат потребите и барањата на клиентот.

Целта ни е нашите потрошувачи да бидат секогаш задоволни и на време снабдени со договорен квалитет. Особено задоволство ни причинува нивниот професионален напредок, кој го доживуваме како свој.

Comments are closed