Машини за вакумирање од италијанскиот бренд Lavezzini.

Со цел да се обезбеди најдоброто пакување за вашиот производ, истиот треба да се заштити од надворешни влијанија: воздух, вода, микроорганизми, мириси. Притоа треба да се обезбеди подолг рок на траење на вашиот производ. Идеално решение за тоа е вакумирање во вакуум кеси со помош на вакумерките од италијанскиот бренд Lavezzini.

Вивавак Компани е генерален застапник за Lavezzini во Македонија. Овие машини за вакумирање имаат долгогодишна традиција и беспрекорен квалитет, коишто би го задоволиле и најпребирливиот клиент. Машините се со модерен дизајн и опремени со сензори за регулирање на фазата на вакуумот, како и функција за автоматско самопрочистување на вакуум пумпата.

Lavezzini DG30

Машината е конструирана такашто може лесно да се отвори при промена на масло или при потреба од сервис. Капакот се отвара под агол од 90º што овозможува лесен пристап до вакуум пумпата.

lavezzini Vivavak

Брендот Lavezzini располага со широка гама на машини за вакумирање, треј силери, како и апарати за готвење на ниска температура (sous vide cooking). Постојат различни модели на еднокоморни и двокоморни вакумерки кои се разликуваат по капацитетот на вакуум пумпата, димензиите на комората, софтверот со кој работат како и дизајнот според намената.

За сите машини од брендот Lavezzini Вивавак Компани дава гаранција и обезбедува сервис за истите. За повеќе информации околу машините и тестирање на истите, можете да не контактирате на телефонските броеви или на email.