Нудиме етикети за вино со највисок квалитет!

Нудиме етикети за вино со највисок квалитет!

Нашите етикети се печатат на најнова дигитална машина со цифрова технологија која овозможува резолуција од 1200 dpi. Со тоа совршено доаѓаат до израз и најситните детали.

Карактеристики на етикетите:

  • Етикетите се на ролна (за рачно и автоматско етикетирање);
  • Можност за печатење на мали, средни и големи серии;
  • Етикетите можат да бидат лакирани со УВ лак и ламинирани;
  • Разни структури на етикетите (метализирани, хартиени, полипропиленски);
  • Богат избор на штанци;
  • Фотореалистично цифрово печатење;
  • Разни видови на додатоци (студен и топол печат, релјеф, ситообемен или селективен лак).

Погледнете ја галеријата со дел од веќе постоечките етикети. Доколку сте заинтересирани, не се двоумете да не контактирате!

pazva

naniz

lenea

lenea1

lenea2

lenea3

lovech