Термолепилици за херметички спакувана храна – лесно, брзо, сигурно!

Термолепилици за херметички спакувана храна – лесно, брзо, сигурно!

termolepilica

lavezzini SV300

Кога се работи за храна, многу е важна хигиената и безбедноста. Посебно во време на пандемија, треба да се внимава уште повеќе да се запази синџирот од точката на готвење додека да стигне до потрошувачот, да биде максимално испочитуван и храната да биде хигиенски и практично спакувана.

Кај нашите угостители и производители на готова храна се посебно популарни нашите термолепилици за пакување во пластични канчиња. Тие работат на следниот принцип: храната се става во пластично канче, канчето се става во машината, се повлекува фолија колку што е потребно, и се спушта капакот, кој се крева автоматски кога процесот на лепење ќе заврши.

Машините се вистински хит бидејќи ракувањето со нив е брзо и лесно. Храната е убаво спакувана и може да се транспортира без страв од истурање, валкање и слично.

готови оброци во МАП/cooked meals in MAP

готови оброци во МАП/cooked meals in MAP

pp tray

pp tray

pp tray

pp tray

На машините се користи калап со димензии по желба на клиентот, и може да се мануваат и повеќе калапи во зависност од  потребите на клиентот, замената е лесна и брза. Побарајте понуда на 078/703886 или vivavakoffice@gmail.com.